1978. Als vuit anys va iniciar els seus estudis musicals al CMD Natzaret. En 2005 va obtenir el Títol Superior de Música al CSM Joaquín Rodrigo de València, després de guanyar el Concurs Nacional de Joves Intèrprets Ciutat de Xàtiva. Posteriorment va cursar estudis de postgrau a Musikhofschule de Karlsruhe (Alemanya) i el Màster Oficial en Ensenyaments Artístics, Interpretació Musical i Investigació Aplicada, en l'especialitat de Música Contemporània i Moderna.

Ha col·laborat amb algunes de les millors orquestres del panorama nacional com l'Orquestra Municipal de València, Palau de les Arts Reina Sofia, Gran Teatre del Liceu de Barcelona, ​​Orquestra Pablo Sarasate de Pamplona i Orquestra Simfònica d'Extremadura, alhora que ha impartit classes de trompa al Conservatori Superior de Música de València i actualment al CSM Oscar Esplà d'Alacant.

En paral·lel, en l'última dècada s'ha endinsat en el món del jazz, a través del col·lectiu Sedajazz, per investigar les possibilitats de la trompa en aquest gènere i ha participat en nombrosos projectes relacionats amb el jazz, la música creativa i la improvisació, com Breaking Brass, Russafa Ensemble i French Horn Jazz Project.